Нова сезона Еко-квиза

c18f8fb06ba82f4fa4d659fe0ead8a62_8645321788Јавно комунално предузеће „Градска чистоћа” уз сарадњу са Секретаријатом за образовање и дечју заштиту и у школској 2016/2017. години организује еко-квиз на тему „Прљаво или чисто – није исто” за ученике од петог до осмог разреда основних школа на територији Београда. Циљ је подизање нивоа свести основаца о значају животне средине и нивоа информисаности  о рециклажи и екологији.

Свечано отварање нове сезоне „Еко-квиза” одржаће се у петак, 18. новембра, са почетком у 10 часова у Дирекцији ЈКП „Градска чистоћа” (Мије Ковачевића 4). Тога дана такмичиће се основне школе „Светозар Марковић” са Врачара, „Станко Марић” из Угриноваца, „Олга Петров” из Падинске скеле и „Вељко Дугошевић” са Звездаре.

Такмичења ће се одржавати петком у поподневним часовима  у Дирекцији ЈКП „Градска чистоћа”. За сваку школу наступа екипа од четири члана и то по један ученик петог, шестог, седмог и осмог разреда. За  најбоље учеснике квиза ЈКП „Градска чистоћа” је обезбедило награде.

Comments are closed