Бајрамоском комплет књига и унапрађење

027Градоначелник Београда Синиша Мали поклонио је раднику ЈКП „Градска чистоћа“ Арслану Бајрамоском комплет књига Фјодора Достојевског.

Градоначелник је Арслану дао поклон поводом тога што је недавно дипломирао економију. Арслан је претходно изјавио да воли да чита класике, због чега је градоначелник одлучио да му поклони баш комплет Достојевског.Арслан је иначе постао омиљен у јавности када је изјавио да му не смета што чисти улице, али да жели да због себе заврши факултет.

 

 

Градс031ки менаџер Горан Весић у сарадњи са надлежнима из ЈКП „Градска чистоћа“ омогућио је унапређење Арслану Бајрамоском. Он ће од 1. јуна односно од краја маја, бити распоређен на место пословође. Градски менаџер је објаснио и да је Бајрамоском било понуђено да буде распоређен у канцеларији на другом руководећем месту, али он то није желео, јер је хтео да ради „на улици“. Градски менаџер је поновио да је Бајрамоски успео сам, али и подвукао да то само показује да, када имате вољу и жељу, онда вам ништа друго не смета да постигнете успех и дипломирате.

Comments are closed