ЈКП “Градска чистоћа” на Mеђународном сајму “Eco Expo 2018”

ЈКП “ГРАДСКА ЧИСТОЋА” учествовало је на “Eco Expo 2018” Међународном сајму заштите животне средине који је одржан 12. и 13.  априла 2018. године у хали „Bel Expo“ центра у Београду.

Организатор сајма је Привредна комора Зелена Србија, која и јесте основана ради остваривања циљева у области заштите животне средине, енергетике, зелене градње, побољшања управљања отпадом и одрживе пољопривреде. Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван свечано је отворио овогодишњи “Eco Expo 2018”. Министар Триван је, након отварања сајма, посетио штанд ЈКП “Градска чистоћа” где се задржао у разговору са руководством.

Током дводневног трајања сајма, штанд ЈКП “Градска чистоћа” посетио је велики број грађана који су се интересовали за програме и активности које спроводимо као друштвено одговорно предузеће. Наше колеге су се потрудиле да посетиоце сајма додатно информишу и на најбољи начин презентују услуге и пројекте које спроводи ЈКП “Градска чистоћа”. ЈКП “Градска чистоћа” ће се потрудити да и у будућности буде присутно на оваквим и сличним манифестацијма како би повећали свест суграђана о томе колико је битно да животна средина буде чиста.

Comments are closed