First slide

ЈКП „Градска чистоћа“ на Mеђународном сајму „Eco Expo 2018“

април 17, 2018

ЈКП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА” учествовало је на „Eco Expo 2018” Међународном сајму заштите животне средине који је одржан 12. и 13.  априла 2018. године у хали „Bel Expo“ центра у Београду.

Организатор сајма је Привредна комора Зелена Србија, која и јесте основана ради остваривања циљева у области заштите животне средине, енергетике, зелене градње, побољшања управљања отпадом и одрживе пољопривреде. Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван свечано је отворио овогодишњи „Eco Expo 2018”. Министар Триван је, након отварања сајма, посетио штанд ЈКП „Градска чистоћа” где се задржао у разговору са руководством.

Током дводневног трајања сајма, штанд ЈКП „Градска чистоћа” посетио је велики број грађана који су се интересовали за програме и активности које спроводимо као друштвено одговорно предузеће. Наше колеге су се потрудиле да посетиоце сајма додатно информишу и на најбољи начин презентују услуге и пројекте које спроводи ЈКП „Градска чистоћа”. ЈКП „Градска чистоћа” ће се потрудити да и у будућности буде присутно на оваквим и сличним манифестацијма како би повећали свест суграђана о томе колико је битно да животна средина буде чиста.