Одношење кабастог отпада

kabasti otpadБесплатно сакупљање и одвожење кабастог отпада за сва физичка лица ЈКП „Градска чистоћа“ обавља сваког првог викенда у месецу и једина обавеза наших суграђана је да свој кућни кабасти отпад, односно шпорете, фрижидере, машине, намештај и сл. без шута и без земље, оставе поред контејнера. Ван наведеног термина физичка лица могу користити ову врсту услуге у складу са Ценовником ванредних услуга ЈКП „Градска чистоћа“.

Предузећа, самосталне радње, угоститељски објекти и сл., једном речју правна лица ову врсту услуге могу користити по кубном метру или по броју радних сати, у складу са Ценовником ванредних услуга.

ЈКП Градска чистоћа током ове акције сваког месеца из резиденцијалног и трговинског дела града изнесе велике количине отпадног материјала. Оперативни део акције вешто спроводи велики број радника који су опремљени транспортним возилима и који током акције уклањају кабасто смеће са територије 10 градских и 1 приградске општине- Сурчин.

За подношење захтева за одвоз кабастог отпада, довољно је окренути надлежну Службу Сектора «Оператива» у ЈКП «Градска чистоћа» на телефон 011/3314-131 и бићете услужени.

Молимо суграђане да ван уговореног термина не износе свој кабасти отпад, јер ће исти стајати на том месту до следећег месеца, што нарушава хигијену и изглед  града.

Comments are closed