Џакови за одлагање шута

indexЈКП „Градска чистоћа“ је одлучило да спроведе још једну потпуно нову акцију у корист суграђана . „Чистоћа“ ће суграђанима, за цену од само 924 РСД са ПДВ-ом, која иначе важи само физичка лица и то за одвожење кубика шута, потпуно бесплатно обезбедити и џакове у које ће тај шут одлагати.

Екипе „Чистоће“ ће на кућну адресу, такође бесплатно, по позиву суграђана, доставити неопходне џакове за шут, а потом их попуњене одвозити на депонију у Винчи.

„Чистоћа“ напомиње да је за кубик шута довољно 16 џакова. По досадашњем искуству ти џакови углавном буду полу пуни, па је потребно да се суграђани јаве предузећу и обавесте га о количини шута коју треба да избаце како би им био достављен довољан број џакова. Такође, требало би да обавесте „Чистоћу“ и о адреси на коју екипе предузећа треба да доставе џакове.

Сва физичка лица којима је потребна та врста услуге, могу да се јаве сваког радног дана од 06 до 14 часова на број телефона погона на својој општини и оставе неопходне податке, а акција ће бити организована у време које највише одговара суграђанима.

Comments are closed