Директор ЈКП „Градска чистоћа“ и главни градски урбаниста…

16 октобра, 2018

С Обзиром на повећани број туриста који посећују наш главни град, директор Јавно комуналног предузећа „Градска чистоћа“ Марко Попадић и главни градски урбаниста Милутин Фолић обишли су најпрометнију руту кретања туриста. Том приликом су обишли потез од Трга Славије , Краља Милана, Кнез Михаилове улице и Обилићев венац, затим део Карађорђеве улице па све до Пристаништа.

Приликом обиласка градског језгра констатовано је да су улице на поменутој рути на задовољавајућем нивоу чистоће , али и да ће активности нашег предузећа бити појачане у наредном периоду како би се то стање још више унапредило. Такође, том приликом утврђено је да поједини делови града на поменутом потезу нису у надлежности ни једног комуналног предузећа и да ће Чистоћа дати свој допринос како би ти делови града били очишћени.
У даљем разговору, након обиласка поменутог дела града, договорено је да ЈКП „Градска чистоћа“ настави са константним радом и активностима , како би град Београд био чистији и лепши како за туристе тако и за кориснике услуга.