Бесплатно одношење кабастог отпада током викенда

1 априла, 2022

  ЈКП „Градска чистоћа“ традиционално спроводи акцију бесплатног одношења кабастог отпада сваког првог викенда у месецу. Суграђани непотребне кабасте ствари могу да оставе током дана викенда 2. и 3. априла поред контејнера или испред својих дворишта, одакле ће их екипе „Чистоће“ у потпуности бесплатно уклонити.

Они који располажу већим количинама отпада треба да се јаве „Градској чистоћи“ на број погона општине којој припадају, како би обавестили екипе предузећа о количини отпада и локацији на којој ће га оставити.

 „Чистоћа“ апелује на суграђане да искористе ову акцију како се кабасти отпад не би гомилао на јавним површинама осталим данима у месецу када се та услуга наплаћује. Одношење кабастог отпада бесплатно је само за грађане Беoграда. Правни субјекти и предузетници услугу одношења кабастог отпада могу користити кад год имају потребу за тим и по изузетно повољним ценама, а услуга се наплаћује по кубном метру однетог отпада и броју утрошених сати. Све информације о ценама и услугама „Градске чистоће“ доступне су и на сајту www.gradskacistoca.rs.