БИРАМО НАЈЛЕПШУ РЕЦИКЛАЖНУ ЈЕЛКУ

12 децембра, 2019

Јавно комунално предузеће „Градска чистоћа“, поред обављања основних делатности у току године, спроводи и бројне друштвено одговорне акције и кампање које су усмерене на подизање свести јавности о значају и предностима рециклаже за заштиту животне средине.

Зато вас позивамо да се прикључите новогодишњој едукативно-креативној акцији „Употреби машту – покрени рециклажу“, која би се реализовала у свим београдским основним школама за ученике од првог до четвртог разреда.

Циљ акције је да ученици направе новогодишњу јелку од рециклабилног отпада. За израду јелке се могу користити сви рециклабилни материјали: пластика (пластичне флаше, чаше, кесе и други производи од пластике), лименке, конзерве, папир, картон, текстил и дрво.

Фотографије јелки и украса које направе деца у вашој школи потребно је послати до 13. јануара електронским путем на адресу biljanamrakic@gradskacistoca.rs. ЈКП „Градска чистоћа“ ће школи односно одељењу које направи најлепшу јелку поклонити рачунар, а најкреативнији ђаци ће добити пакетиће.

Са жељом да сви заједно урадимо нешто корисно и едукативно за наше најмлађе суграђане, надамо се успешној сарадњи.

Телефон за информације је 011/3314114.