Директор „Чистоће“ обишао поплављена насеља

25 јуна, 2019

Београд, 25. јун 2019.године – Након обилних пљускова са грмљавином и јаког ветра, у недељу 23. јуна 2019. године поједини делови Београда су били потопљени.

Најкритичније је било у насељима леве обале Дунава – Борчи, Овчи, Крњачи и Котежу. Екипе ЈКП „Градска чистоћа“ одмах по повлачењу воде изашле су на терен са неопходном механизацијом како би очистиле и опрале све јавне површине које су у нашој надлежности. Укупно 40 екипа ради у све три смене да би у што краћем року извршили санацију површина и омогућили суграђанима тог дела Београда да наставе нормално своје животе.

Директор ЈКП „Градска чистоћа“, Марко Попадић је обишао суграђане поплављених насеља и на лицу места решавао проблеме који су у домену предузећа, такође у договору са руководством, донео је одлуку да се овим суграђанима бесплатно односи кабасти отпад оштећен поплавом.

Суграђани ових насеља кабасти отпад могу да изнесу испред својих капија, и о тачној локацији обавесте диспечере „Градске чистоће“ на бројеве телефона 063 269 541 и 063 269 542, одакле ће га екипе „Чистоће“ уклонити у што краћем року.