Донација кантица Институту „Др Вукан Чупић“

21 маја, 2019

ЈКП „Градска чистоћа“ је 21. маја 2019. године донирало Институту за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“ 20 канти од 15 литара за ситан отпад које су распоређене у кругу здравственог центра. Током својих 134 година рада, поред основне делатности којом се бави као и едукацијама суграђана свих годишта о заштити животне средине и правилном одлагању отпада, Чистоћа се посветила и хуманитарним акцијама, бринући се о онима којима помоћ највише треба.

Као друштвено-одговорно предузеће „Градска чистоћа“ током дугогодишњег пословања и комуникације са разним институцијама препознаје њихове потребе и радо помаже, поготову када су у питању они најмлађи. Имајући у виду да је Институт за мајку и дете један од највећих здравствених центара у региону и да га годишње посети око 200.000 пацијената, руководство „Градске чистоће“ је желело донацијом да омогући и пацијентима и запосленима института да бораве у једној чистој и здравој средини.

Додели канти присуствовали су управници погона Нови Београд ЈКП „Градска чистоћа“ Игор Станисављевић и Србољуб Цветковић, и помоћник директора Института Милутин Младеновић. „Градска чистоћа“ ће и у будућности наставити да препознаје потребе установа и суграђана, а самим тим ће наставити и своје хуманитарне акције.