ЈКП „Градска чистоћа“ најбоље градско јавно предузеће

23 јуна, 2021

Директору уручено признање „Капетан Миша Анастасијевић“

 Београд, 23. јун 2021. година – Директор ЈКП „Градска чистоћа“, Марко Попадић добитник је уваженог признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за најбоље градско јавно предузеће.

Признање које носи име дунавског Капетана Мише Анастасијевића, великог српског привредника и добротвора из 19. века, се у оквиру пројекта „Пут ка врху“ додељује једном годишње за остварене резултате у изградњи и јачању просперитета Града Београда и Републике Србије. Ова награда се додељује под покровитељством Привредне коморе Србије и Уније послодаваца Србије, у сарадњи са Универзитетима у Београду и Новом Саду.

„Изузетно сам поносан што руководим предузећем које је понело награду најбољег градског јавног предузећа, а овим признањем нам је указана велика част и доказ да се наш рад поштује и цени. Претходна година је свима донела велике изазове и на испит ставила функционисање читавог друштва. Драго нам је да смо у тако тешким условима успели да омогућимо да комунални систем беспрекорно функционише и да се услуге које пружамо Београђанима спроводе без застоја“ рекао је директор ЈКП „Градска чистоћа“ Марко Попадић и честитао свим одликованим појединцима и институцијама.

Уз присуство медија и гостију, 22. јуна у седишту Ректората Београдског Универзитета, поред Попадића још 17 лаурета је добило признање које има за циљ унапређење привредног и друштвеног амбијента Београда и Србије.