Подељене награде за ликовни конкурс „Прљаво или чисто,…

5 јула, 2021

Београд, 05. јул 2021. године – ЈКП „Градска чистоћа“ је у суботу, 3. јула, организовала „Дан отворених врата“ и том приликом наградила 20 малишана чији су радови изабрани као најкреативнији на ликовном конкурсу „Прљаво или чисто, није исто“. Током доделе су представљена и возила предузећа која су брендирана награђеним цртежима.

ЈКП „Градска чистоћа“ отворила је капије за све малишане Београда, без обзира да ли су учествовали на ликовном конкурсу, да посете предузеће и искористе јединствену прилику да се провозају у омиљеним смећарцима и упознају људе који брину о хигијени престонице.

Најмлађи Београђани су поред вожње возилима ЈКП „Градска чистоћа“, у обезбеђеном кругу предузећа, уживали и у  здравој ужини коју је за ову прилику  обезбедило ЈКП „Градске пијаце“, али и да упознају јунаке анимираног цртаног филма „Рециклосауруси“. Малишани су научили шта је то рециклажа и зашто је важна у процесу заштите животне средине, како се правилно одлаже отпад и шта сви можемо да урадимо како бисмо комуналним радницима олакшали тежак и велики посао који обављају.