Подршка здравственим радницима Србије

11 априла, 2020

Запослени у градским предузећима и комуналним службама Града Београда, вечерас у 19:30 часова, на кружном току трга Славија, зауставили су своја радна возила и аплаузом упутили поруку подршке запосленима у здравственом систему Републике Србије, који се свакодневно боре за животе наших суграђана!
Подршку нашим херојима, лекарима, медицинским сестрама и свим осталим запосленима у здравству, пола сата пре него то ураде остали Београђани, дали су аплаузом, али и дају свакодневно својим радом они који омогућавају да Београд и у ванредном стању беспрекорно функционише.
У име свих радника комуналних предузећа, запосленима у здравству који се боре против епидемије вируса корона, захвалио се Горан Весић, заменик градоначелника Београда.

Аплауз подршке са трга Славија дао је и директор ЈКП „Градска чистоћа“, Марко Попадић.
– Иако смо заједно у овој борби, највећу захвалност дугујемо здравственим радницима који свакодневно угрожавају своје и животе својих најдражих, зарад свих грађана Србије. Хвала им бескрајно на томе. Уз њих смо и даћемо сву подршку коју можемо, како бисмо што пре зауставили епидемију – поручио је Попадић.