Попадић и Весић обишли Косовску Митровицу

18 јуна, 2020

Директор ЈКП „Градска чистоћа“, Марко Попадић данас је заједно са замеником градоначелника Београда, Гораном Весићем био у посети Косовској Митровици и том граду у име ЈКП „Градска чистоћа“ Београд, донирао два комунална возила. Током посете и обиласка овог града у јужној покрајини Србије, Попадић је у име „Градске чистоће” донирао два возила предузећу „Стандард“ из Косовске Митровице. Једно возило је преко потребни камион за одношење комуналног отпада, док је друго возило цистерна намењена прању улица.

 

Директор „Градске чистоће” Марко Попадић рекао је да је захваљујући успешној политици садашње београдске власти, у великој мери обновљен возни парк тог предузећа.

– Због тога смо у могућности да помажемо мање развијеним општинама на територији читаве Србије – рекао је Попадић који је данас, заједно са замеником градоначелника Београда Гораном Весићем, обишао и предузеће „Стандард”.

Попадић је подсетио да ово није прва „Чистоћина“ донација Косовској Митровици, већ да је то предузеће овом граду, и прошле године донирало један трактор са свим прикључцима за чишћење снега, као и одређен број корпи за одлагање комуналног отпада. Он је напоменуо и да је ЈКП „Београд-пут” донирало један камион за чишћење снега.

Попадић и Весић су обишли и радове на изградњи стамбене зграде за око 20 породица. Весић је положио камен темељац за изградњу фудбалског стадиона, а посебан дочек приређен је у згради Општине где је заменику градоначелника Београда, Горану Весићу, уручена плакета и статуа цара Лазара, као и слика Храма Светог Саве у јужном делу Митровице.