Акције и радионице

24 маја, 2021

ЈКП „Градска чистоћа“  се годинама посвећује и одговара на потребе како наших најмлађих суграђана, тако и оних старијих, а све у циљу едукације о важности рециклаже и очувања животне средине.

На савремен и забаван начин наши најмлађи суграђани годинама уназад кроз игру и интерактиван рад уче како се отпад правилно одлаже и колико је рециклажа важна за нашу планету. Веома је важно да од малих ногу деца схвате значај очувања и бриге о животној средини, као и да стичу свест о сопственој улози у доприносу да место где живе буде чистије и лепше.

Из тог разлога ЈКП „Градска чистоћа“ посебну пажњу посвећује едукацији деце предшколског и школског узраста коју кроз разне пројекте учимо о значају заштите животне средине, рециклажи и правилном одлагању отпада.

ЈКП „Градска чистоћа“ осим у својој организацији, врло радо учествује и одазива се на креативне идеје и радионице свих суграђана који нас контактирају.

Уколико желите да будете део неког од наших пројеката, контактирајте нас путем e mail-a infocentar@gradskacistoca.rs са напоменом „За службу Еколошке едукације и информисања“ или путем телефона: 011/3314-114.