Акција у улици Бежанијских илегалаца

5 новембра, 2018

ЈКП „Градска чистоћа“ се максимално труди да изађе у сусрет суграђанима кроз разне акције, у овом случају –Бесплатно одвожење кабастог отпада сваког првог викенда у месецу, или да је у питању ванредна услуга која је неопходна суграђанима а по врло приступачним ценама. Поред свих предузетих мера често наилазимо на бахатост несавесних суграђана. Слике које гледате су нажалост свакодневна појава на улицама нашег велелепног града. Радници Погона Нови Београд су затекли, поред пуних контејнера амбалажног отпада, и кабасти отпад непрописно одложен.
Желећи да наш град поносно носи своје име, радници погона Нови Београд ЈКП „Градска чистоћа“ су изашли на терен, у улицу Бежанијских илегалаца, и испразнили контејнере, уклонили кабасти отпад и почистили све у том делу како би суграђани могли да уживају у свом поново чистом и здравом насељу.
Колико се цени сваки напор „Градске чистоће“ потврђују и речи хвале суграђана који су прилазили нашим радницима током чишћења и захваљивали се на акцији, хвалећи њихову брзину реаговања и рада.