„Чистоћа“ поделила пакетиће ученицима специјалних школа

28 јануара, 2021

Београд, 28. јануар 2021. године – Директор ЈКП „Градска чистоћа“, Марко Попадић данас је посетио ОШ „Бошко Буха“, која се бави васпитањем и образовањем деце са сметњама у развоју на општини Звездара и Специјалну ОШ „Милоје  Павловић“ са ГО Чукарица и ученицима поделио 251 новогодишњи пакетић.

– У претходне две године ЈКП „Градска чистоћа“ се трудило да за новогодишње празнике, осим деце својих запослених, обрадује и што више малишана у београдским социјалним и образовним установама. Ове године смо одлучили да пажњу јавности скренемо на децу са специјалним потребама и зато сам посетио ОШ „Бошко Буха“ и „Милоје Павловић“. Специјалне школе често узимају учешће у нашим едукативним акцијама и желели смо да наградимо њихов вишегодишњи труд и рад. И ова деца воле новогодишње празнике и поклоне и заиста им се искрено радују, а с друге стране нама је празник сваки дан када неком од најмлађих суграђана измамимо осмех на лице. Драго ми је што смо и ове године то успели. Трудићемо се да поред едукације најмлађих кроз различите активности које годинама спроводи „Градска чистоћа“ и овакве, хумане акције, постану наша традиција – поручио је Попадић.

ЈКП „Градска чистоћа“ претходне две године је за новогодишње празнике поделило пакетиће штићеницима Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској и Свратишта за децу улице на Звездари.