Дан отворених врата

24 октобра, 2019

Позивамо вас да у суботу 26. октобра од 10.00 часова дођете у ЈКП „Градска чистоћа“ у улици Мије Ковачевића 4, када ћемо отворити врата за све малишане и суграђане који желе да виде нашу савремену механизацију и упознају се са начином рада предузећа и људима који раде даноноћно за добробит свих становника Београда.

Комунални радници и возила највише одушевљавају управо најмлађе и зато ће деца имати јединствену прилику да се са возачима „Градске чистоће“ провозају у њима омиљеним „смећарцима“. Моћи ће да виде и како се перу улице, чиме се зими уклања снег и како то ауточистилице перу и чисте улице Београда.

Посебну пажњу свим посетиоцима ћемо скренути на рециклажу и нашу тежњу да сачувамо здраву планету, како би нам подарила здраве намирнице. Из тог разлога овој акцији ће се прикључити и ЈКП „Градске пијаце“ које ће донети свеже воће, а популарна мама Душица Стаменковић познатија као Игњатова мама ће организовати креативну радионицу на којој ће са децом правити укусне, веселе тањириће здраве хране, како би и родитеље и децу подстакли да се квалитетно хране.