Директор ,,Чистоће“ уручио пакетиће деци Свратишта

14 јануара, 2020

Поводом Православне Нове године, ЈКП ,,Градска чистоћа” је одлучило да обрадује и кориснике Свратишта за децу које се налази у Крфској улици ГО Звездара.

Директор предузећа, Марко Попадић, заједно са запосленима из ,,Чистоће“ обрадовао је малишане који живе и раде на улици играчкама и слаткишима.

– Та деца су наша реалност и ово је најмање што можемо учинити за њих. Надам се да смо успели мало да их обрадујемо у ово празнично време даривања које асоцира на топли породични дом који многа од ове деце нажалост немају, али и да им додатно улепшамо време које проводе у Свратишту новим играчкама – рекао је Попадић уз обећање да ће се трудити да их обрадује и неком другом приликом. ,,Градска чистоћа” није само друштвено одговорно предузеће већ се изнад свега труди да када за то има прилике хуманост покаже на делу.

– За нас је празник сваки дан када неком од најмлађих суграђана измамимо осмех на лицу или када смо у прилици да помогнемо онима којима је то потребно. Надам се да смо у томе данас успели – закључио је Попадић.