Нападнути су радници ЈКП „Градска чистоћа“

30 децембра, 2019

Београд, 30. децембар 2019. године – Данас око 11:00 часова у улици Михајла Тодоровића на Коњарнику, приликом обављања редовних активности нападнути су радници ЈКП „Градска чистоћа“ од којих је један задобио тешке телесне повреде.

Наиме, током пражњења контејнера, путничко возило марке ауди А6 караван је ударило у камион „Чистоће“, тачније у папучу смећарца, на којој се иначе радници превозе. Потом су из аута изашла три млађа мушкарца, који су физички напали два радника и возача камиона. Радник кога су претходно ударили аутом, док је стајао на папучи камиона, задобио је додатне повреде ноге, а избијен му је и зуб, тако да је одвезен колима хитне помоћи на даљу опсервацију. Други радник је лакше повређен.

Починиоци овог напада су побегли са лица места, а полиција је изашла одмах по позиву и обавила увиђај. Надамо се да ће починиоци ускоро бити пронађени, а молимо суграђане, посебно у празничним данима, да поштују комуналне раднике који даноноћно вредно обављају свој посао за добробит свих.