Припреме за кошаркашку утакмицу у „Штарк арени“

10 августа, 2019

ЈКП „Градска чистоћа“ подржава све културно-забавне манифестације које се током године одржавају у граду, посебно када су хуманитарног и међународног карактера. Током овог викенда у „Штарк арени“ одиграће се међународна кошаркашка утакмица између репрезентација Србије и Литваније. Екипе ЈКП „Градска чистоћа“ са Погона Нови Београд су 09. и 10. августа 2019. године, а у склопу пословно техничке сарадње са „Београдском Штарк ареном“ извршиле  промену технологије пражњења комуналног отпада и уместо пластичних ПВЦ канти постављене су бетонске канте за ситан отпад.
Постављено је и више сетова ПВЦ канти за правилно одлагање рециклабилног отпада, а наши радници ће за време и након утакмице, интензивније празнити судове и чистити простор око „Штарк арене“.

ЈКП „Градска чистоћа“ подсећа своје суграђане да, током трајања разних манифестација које се одржавају у нашем главном граду, буду еколошки савесни и одговорни и да свој отпад бацају у канте и контејнере који су увек постављени у довољном броју. Само заједнички можемо да допринесемо да наш град и поред велике посећености задржи свој сјај и чистоћу.