Уклоњене депоније на општини Чукарица

19 септембра, 2019

Екипе ЈКП „Градска чистоћа“ су 19. септембра 2019. године у ванредној акцији чишћења нелегалних депонија уклониле отпад са неколико локација на територији општине Чукарица. Око 20 кубика разног отпада је уклоњено из улица Радних акција, Саре Бернар, као и Дворжакове и Горичке. У акцији чишћења поред комуналних радника ангажована је сва неопходна механизација у виду утоваривача, комбинованих машина и транспортних возила.

ЈКП „Градска чистоћа“ готово свакодневно уклања „дивље“ депоније на територији града Београда, поред тога сваке прве суботе у месецу спроводимо акцију бесплатног одношења кабастог отпада и овом приликом апелујемо на суграђане да се одговорно односе према комуналном и другом отпаду одлажући га на за то предвиђена места. Судова за одлагање  има у довољном броју, како на овој, тако и на територији осталих општина, па и поред тога несавесни суграђани одлажу смеће на непрописан начин.

Одговорно и савесно понашање сваког појединца према нашој најближој околини је почетак чистог и здравог Београда, а то нам је свима од велике важности за будућност.