Весић са радницима „Градске чистоће“ који ће ноћас…

31 децембра, 2021

Заменик градоначелника Београда Горан Весић традиционално сваке године вечера са радницима ЈКП „Градска чистоћа“ који ће бити ангажовани на чишћењу централних Београдских улица после прославе дочека Нове године.

„ Сваког 31. децембра вечерам са радницима „Градске чистоће“. То су људи који ће вечерас бити на терену и који ће ноћас очистити град после прославе. Пожелео сам им, у име Града Београда, срећну Нову годину и све најбоље како њима, тако и њиховим породицама“ – рекао је заменик градоначелника.

Он је, рекао још, да Град је захвалан овим дивним људима за тежак посао који раде. Трудимо се да им вратимо тако што ћемо да вреднујемо њихов рад платама. Просечна плата наших дивних радника „Чистоће“ који раде на улици је 65.000 динара, а они који раде прековремено зараде и до 100.000 динара.

На чишћењу улица у предстојећој ноћи биће ангажовано око 30 радника „Градске чистоће“ и 20 возила различите намене, ауточистилица, мини и великих смећараца, транспорних возила. Са радницима ЈКП „Градска чистоћа“ вечерас је био и директор овог предузећа Марко Попадић.