ЈКП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА“ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ВРАЧАРСКИ КОТЛИЋ“

23 јуна, 2019

Хуманитарна манифестација „Врачарски котлић“ се сваке године традиционално одржава у оквиру просторија КУД-а „Градимир“ на општини Врачар.
ЈКП „Градска чистоћа“ као друштвено одговорно предузеће, кад год је у могућности, подржава разне манифестације, посебно када су оне хуманог карактера, па се и данас радо одазвало сарадњи са организаторима овог догађаја.
Радници погона Врачар су поставили канте за одлагање отпада и обезбедили да читав простор буде чист и уредан, како пре, тако и за време одржавања овог такмичења у кувању. На крају манифестације, „Чистоћа“ ће се побринути да се сав отпад уклони и тиме омогућити нашим суграђанима да наредног дана наставе са својим свакодневним активностима у чистом окружењу.
ЈКП „Градска чистоћа“ подсећа своје суграђане да током оваквих манифестација буду еколошки савесни и свој отпад одлажу у канте које су у ту сврху и постављене.
„Врачарски котлић“ као део традиције општине Врачар негује хумане вредности и велико нам је задовољство што сваке године дајемо свој мали допринос одржавању ове манифестације.