Нови контејнери на општинама Врачар, Звездара и Вождовац

18 јуна, 2019

Београд, 18.јун 2019. године- ЈКП „Градска чистоћа“ отпочело је са акцијом замене контејнера на општини Врачар. Велика акција постављања нових и замене старих контејнера вршена је током претходне ноћи у улици Јужни булевар, где је уклоњено 54 контејнера запремине 1,1 м3, а постављено 42 џамбо контејнера запремине 3,2 м3.

Акција замене контејнера се наставља у улицама Струмичка, Римска, Војислава Илића, Устаничка од Булевара краља Александра до Војислава Илића и у улицама Заплањска и Драгице Кончар, где ће током ове акције бити постављено више од 200 нових судова за одлагање отпада.

Ова акција има за циљ да се побољша комунална услуга одношења смећа, да суграђанима омогућимо већи број паркинг места и да у улицама где је појачан интензитет саобраћаја екипе „Чистоће“ брже и ефикасније односе отпад.

Подсећамо суграђане да су судови за одлагање отпада не само инвентар града Београда и ЈКП „Градска чистоћа“ већ припадају свим Београђанима и апелујемо да правилним коришћењем помогну да их очувамо како би што дуже били у употреби.